LCHF Metoden

Nu hörrni skall ni få höra vad jag har för mål til jul. Jag skall va en hälsosammare person vilket innebär mer träning kontinuterligt, hälsosammare kost. De ni, därför skall jag även börja prova på en ny metod för mig, men kanske inte för omvärlden i stort.

Denna diet/ metod har det skrivit mycket om, mycket är farligt, det är förmycket fett, inga kolhydrater nästan och där med ingen bra metod när man vil gå ner i vikt eller bara vara nyttig. Ni kanske vet vilken metod jag snackar om? LCHF metoden är det iaf. Jag ser fram emot det. Mycket fet mat, kött och nyttigheter.

Kanske fungerar det för mig, kanske inte. Jag är nyfiken på den och jag har sett tydliga sesultat på andra som ätit utifrån den, Så jag skall försöka mig på den, jag har ju trotts allt hittat den träningsform som jag skall fortsätta med i samband med detta och förhoppningsvis även lyckas utöka det med kanske simning eller mer träning, Just nu är det bara bodypump och indoor walking, men det skall bli mer.

Just nu är jag ganska mör i kroppen, jag körde fria vikter med jonas igår och jag älskade det verkligen, roligt var det, ökade från 5 till 10 kilo på armar förutom på maskinerna för då var jag redan alldeles för trött, Idag blev det bodypump och nu sitter jag här och väntar på jonas för att vi ska åka och träna rygg, Men jag vet inte om jag orkar och jag har dessutom massa sidor kvar i min bok att läsa...

Men nu skall vi åka, puss puss<3

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

ELLER HUR!? Tur att vi har bra män :)



Hur går det med dieten? Eller metoden :)

2010-10-22 @ 13:14:14
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Men det finns ju mjölkfria alternativ :D

2010-10-22 @ 23:34:40
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Kontakta mig på: [email protected]

» Dagar till Sommarlov/Jobb

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0