Älskar göteborg

Jag har nu vart hemma i göteborg i 2 veckor å hur underbart är inte de?  Dock saknar ja juules å hennes sköna kommentarer om allt, Men ja ska åka upp i slutet av juli å packa klart allt för sedan bär det ju av hemmåt..

Jag satt å tänkte på en sak i morse när ja läste första harrypotter boken. Jaa hör och häpna! jag läser harrypotterböckerna, De ja aldrig skulle göra, tyckte de räckte me filmerna, men nu läser jag böckerna å mitt mål är att läsa ut alla böcker innan sommarn e slut, första e snart slut, eller ja, ja har kommit till hälften, men de e bara på en dag, inte illa pinkat för mig som aldrig läser. 

Men jag satt iaf å tänkte på hur otroligt vackert göteborg är, ser man ner mot hamnen, eller bara blickar bort över lejontrappan å bort mot  havet å de gamla husen så är det hur fint somhellst! Jag hade ingen aning om att jag faktist kunde känna såhär efter att alltid bott i göteborg, bortsätt från terminerna i umeå, men hur som hellst är det helt otroligt vackert, jag fick bara ett stort lyckorus i hela mig :) Det känndes så fantastiskt.

Tänk er själva, komma tillbaka till eran hemmastad, en vacker stad ( inte för att umeå är fult, för den är också troligt vacker men göteborg är ju ändå göteborg å Umeå e ju ändå Umeå, ja ni förstår va jag menar... ) Tänk er att se allt vatten när ni åker götaälvbron eller någon annan bro, å sedan se liseberg å alla åkattraktioner, alla träd å studenter som står å hoppar på sina flak, men framförallt att se alla gamla hus och allt vatten. HUR UNDERBART SOM HELST! I LOVE IT! det ända som saknas är kaffet å en uteservering på ett fik, Måste fixas!

Vad gäller jobbet så är de kul att få jo9bba med faktist, Känns lite jobbigt att pendla mellan hissingen å mölnlycke varje dag men va fan, de fungerar å de e skoj :) Får göra lite reklam i ett annat inlägg.. :)

Pussar<3

Kommentarer
Postat av: Julia

sv: neej, det vet de inte än... men jag hoppas att de snart hittar det - nu har jag gjort nästan alla undersökningar som finns :)



SAKNAR DIG!!!

2010-06-23 @ 22:57:04
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Kontakta mig på: [email protected]

» Dagar till Sommarlov/Jobb

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0