Usel skrivare

Jag e inte så duktig på att uppdatera min blogg längre, jag har ingen riktit motivation att berätta va som händer unde mina dagar, mer än att jag jobbar, jobbar, jobbar å jobbar igen.. Får ta skit av gamla gubbar som inte förstår att jag faktist kan saker trotts att jag e tjej å sånna saker, men de e bara att bita i det sura äpplet och se nöjd ut ändå, ta allt me en klacksprak lixom..

Just nu sitter ja faktist bara å väntar, har slutat eller ja, ja slutar vid 4 egentligen, men ja fick försenad rast så ja fick äta vid 3 istället, så jag har i stort sätt redan slutat, men de e ingen ide att åka hem, ska klippa mig klockan 4a så de blir bra å sitta här å skriva lite granna..

En sak vet jag iaf, jag väntar på att mitt paket ska komma med DHL, Jag har nänmligen vunnit en BIA maskin, en bind it all, ja som blev så avundsjuk på julia när hon vann en, nu har jag min egna :)  så nu kan ja också göra böcker, så de ska scrappas när jag har semester och även smyckespyssslas masssor!! Längtar verkligen!

Annars händer de inte så mycket, har sagt upp lägenheten i Umeå, och ska åka upp å säga hej då till alla innan skolan börjar, å även åka upp efteråt såklart, kommer sakna dom otroligt, men ja mår bäst av detta de hoppas ja alla förstår.

Men nu hörrni, nu ska ja byta om till normala kläder, och åka bort å bli fin i håret av sonja som ska klippa mig :) Gammal gammal kompis, de ska bli kul. Sen bär det av hemmåt igen :)

Pusssar <3


Kommentarer
Postat av: Julia

du är så sötast <3

2010-07-06 @ 16:57:00
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Lorissa

eller hur, haha ^^

2010-07-08 @ 21:34:21
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Kontakta mig på: [email protected]

» Dagar till Sommarlov/Jobb

Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0